De Vitaliteit

Revolutie

Voor Studenten

Hoe werk je toe naar jouw Vitale Zelf? En hoe zorg je dat je zo niet alleen zelf vitaal blijft, maar ook mensen om je heen kan helpen? Om vitaliteit te bevorderen en stress te verminderen is echte verandering nodig, die voorbij symptomatische oplossingen gaat. Met dit boek gaan we voorbij stressmanagement of zelfs veerkracht. We werken namelijk richting een opwaartse spiraal van vitaliteit. Dat betekent dat je jouw capaciteiten steeds verder uitbouwt, zodat je klaar bent voor de uitdagingen die op je pad komen en hier van groeit.

En wanneer jij steeds meer leeft vanuit je Vitale Zelf, kun je mensen om je heen ook helpen dit te bereiken. Want een van de mooiste kwaliteiten van vitaliteit is de impact die je als vitaal mens maakt op je omgeving. Een vitaal mens vitaliseert. En daarom begint de verandering hier, bij jou, met De Vitaliteitrevolutie.

DeVitaliteitrevolutieCover Cropped
Wetenschap Home Circle Copy

Wat kan jij uit dit boek halen?

Onderwijsinstellingen verhogen steeds vaker hun bindende studievoorwaarden, wat de verwachtingen voor studenten verhoogt. Met als gevolg dat de prestatiedruk groter wordt. Dan moet je ook nog eens focussen op CV building, want tegenwoordig heb je overal een goed CV voor nodig om aan een baan te komen. En dan heb je ook nog die bijbaan vanwege het nieuwe leenstelsel, om de studieschuld zo laag mogelijk te houden. Kortom: veel stress, weinig ontspanning en risico op vermoeidheid. Dit allemaal heeft invloed op je vitaliteit, welzijn en studieverloop. Daarom is het belangrijk aan je eigen vitaliteit te gaan en blijven werken, juist nu tijdens je studie. En, door nu te investeren in je persoonlijke vitaliteit, ben je ook goed voorbereid op de arbeidsmarkt en presenteer je jezelf straks als echte professional van deze tijd.

Hoe kan dit boek bijdrage aan meer vitaliteit?

Het boek staat bomvol eenvoudige oefeningen, tips en reflectievragen die bijdrage aan het bevorderen van persoonlijke vitaliteit. Je leert hoe je het zelfregulerende vermogen van je lichaam en geest kan trainen, zodat je steeds meer veerkracht, vitaliteit en plezier ervaart in het leven. In het boek leer je handige manieren om dit tijdens je dag te oefenen, vooral ook als je stress ervaart. Zelfs een minuutje per keer is al een goed begin, omdat het voorkomt dat je doordendert en onbewust de stress van je dag opstapelt. 

Vitale Zone Vierkant Copy Scaled
Home Waarom

Voor wie is het boek?

Het boek is voor iedereen die klaar is om op zoek te gaan naar hun meest veerkrachtige, verbonden en Vitale Zelf. Oftewel: voor iedereen die wil leren hoe ze zowel zichzelf als anderen vitaliseren.

Krijg een gratis fragment!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DeVitaliteitrevolutieCover Cropped