fbpx
7 Pijlers Mockup Square 1024x1024

Zeven Pijlers voor Vitaliteit
Online trainingsprogramma

Wil je gestructureerd en interactief aan de slag met je eigen vitaliteit? Met behapbare microsteps, handige reflectievragen en meetbare vooruitgang? Dat kan allemaal met het online trainingsprogramma ‘De 7 Pijlers voor Vitaliteit’, waarmee je op je eigen tempo richting jouw Vitale Zelf werkt. De Zeven Pijlers vormen samen een integrale aanpak die alle aspecten van je leven meeneemt. De vele oefeningen, tips en video’s ondersteunen jouw om resultaatgericht je eigen vitaliteit te verhogen en (werk)stress te verlagen op een duurzame manier. Het 

Vitaal dankzij de nieuwe wetenschap

De basis van de Zeven Pijlers voor Vitaliteit ligt in diepgaand onderzoek en ontwikkeling samen met het Europees Instituut, het Wetenschappelijk Instituut Gak en Zilveren Kruis. De pijlers vormen samen een integrale aanpak die jou ondersteunt om de biologische, psychologische en sociale aspecten in je leven te verkennen, versterken en verbreden. 

Hoe werkt het? Na het invullen van de vitaliteitscan staat er voor elke pijler een online leermodule klaar. Wanneer je op een pijler in de risico- of gevarenzone scoort, kun je met de bijpassende leermodule van de slag om terug te bewegen richting de vitale zone.

Hieronder vind je in het kort de programma’s die horen bij de verschillende pijlers. Elke pijler heeft één leermodule waarin je aan de slag gaat met het versterken van je bewustzijn, mindset en vaardigheden.

Programma

Optimaliseer je strategie in het omgaan met stress. Leer vaardigheden voor zelfregulatie die je direct kan toepassen. En voorkom dat stress in een neerwaartse spiraal verandert.

In deze cursus ontwikkel je een interne vitaliteitsmeter waardoor je zicht krijgt op jouw bronnen van stress. Ook leer je signalen van stress tijdig te herkennen. Zo kun je in stressvolle situaties jezelf effectiever reguleren, kalmer reageren en toekomstige stressvolle situaties zelfs grotendeels voorkomen.

Een ultieme leefstijlcursus voor het aanleren van gezonde gewoontes voor een fit en gezond leven. Werk aan je toekomst door je lichamelijke en mentale fitheid te optimaliseren.

In deze cursus leer je hoe jouw leefstijl en gewoontes je dagelijks leven dicteren. Hoe ademhalen, voeding, slaap en beweging een basis vormen voor jouw vitaliteit. Na deze cursus heb je effectieve ontspanningsoefeningen, ademhalingstechnieken en praktische tips -en tricks om je fitter, gezonder en gelukkiger te voelen.

Hoe je denkt is bepalend voor hoe je reageert en hoe je je voelt in het leven. Met de cursus ‘Denk aan je denken’ krijg je zicht op je denkpatronen en leer je overtuigingen om te buigen van belemmerend naar ondersteunend.

Na deze cursus heb je inzicht in je eigen denkpatronen en beheers je de vaardigheden die je nodig hebt om belemmerende denkpatronen te doorbreken. Zo vergroot je jouw cognitieve flexibiliteit en veerkracht.

Hoe ga jij om met emoties?  Herken en erken je jouw interne belevingswereld, gevoelens en emoties? En weet je wat de stappen zijn naar emotioneel meesterschap?

‘Effectief omgaan met emoties’ is een cursus die je leert hoe je effectiever je emoties kunt reguleren. Bewust en effectief omgaan met je eigen emoties baant het pad naar een bewuster, gebalanceerder en rijker leven.

In deze cursus leer je hoe je lichaamsbewustzijn kan inzetten om emoties te herkennen en je vergroot je emotionele vocabulaire, zodat je effectief kan communiceren. Daarnaast leer je eenvoudige en behapbare manieren om negatieve emoties effectief te reguleren zodat je zelfs in de moeilijkste momenten veerkrachtig kan blijven.

Communiceren doen we allemaal, bewust en onbewust de hele dag door. Maar sta je wel eens stil om hierop te reflecteren? Zowel in je privéleven als op de werkvloer is effectief communiceren van essentiële waarde.

Tijdens de cursus ‘Interactie met omgeving & relaties’ leer je stil te staan bij de effectiviteit van je communicatie met anderen. Je leert jouw grenzen en je behoeften te herkennen en constructief te communiceren. Daarnaast heb je na deze cursus tools in handen om feedback beter te ontvangen en dit zelf constructiever te geven aan anderen.

Leer optimaal gebruik maken van je sterke eigenschappen, verbeter je zelfkennis en ontdek kwaliteiten in jezelf waar je nog niet bewust van was.

‘Persoonlijkheid’ is een cursus die je leert hoe je optimaal gebruik maakt van je sterke karaktereigenschappen. Ga terug naar je basis, ontdek je waarden en dieperliggende drijfveren. Leven vanuit je meest authentieke zelf, maakt je veerkrachtig en vitaal!

De cursus ‘Persoonlijkheid’ is een diepe reis in jezelf. Een reis waar je geïnspireerd en bewuster zult worden van je kwaliteiten en uitdagingen, maar ook van je allergieën en kwaliteiten. Je leert hoe je constructief kunt omgaan met eventuele spanningen tussen jouw binnenwereld en buitenwereld. En hoe je met meer zelfcompassie naar jezelf kan kijken. 

Leer omgaan met het meest waardevolle bezit in je leven: tijd! Hoe vaak merk je niet dat je heel druk bent, maar eigenlijk nauwelijks vooruit komt op de écht belangrijke taken? Misschien werk je dan zelfs best efficiënt, maar ben je niet effectief. 

Goed timemanagement gaat veel verder dan een to-do lijst of planning maken. Het betekent leren hoe je een effectief bestaan leidt. Met de cursus ‘Timemanagement’ leer je de strategieën, inzichten en handvatten om je tijd effectief én efficiënt in te delen, zodat je ook meer tijd overhoud voor dat wat écht belangrijk is in je leven.

Voordelen

Wat anderen zeggen

Prijs: €199,95   €99,95

Dane Wetton T1NEMSm1rgI Unsplash 1 Scaled
7 Pijlers Online Trainingsprogramma2
Screenshot 2020 06 10 06.51.07
7 Pijlers Online Trainingsprogramma
Programma Mockup

50.000+ mensen gingen je al voor!

Deelnemers vitaler, stressbestendiger en gelukkiger!

0%
Impact vitaliteit
0%
Impact stressbestendigheid
0%
Gebruiksvriendelijkheid
0%
tevredenheid
0%
aanbeveling

Vitaliteit voor bedrijven

Vitaliteit binnen jouw organisatie naar een hoger niveau tillen? Wij ondersteunen ook bedrijven en organisaties die preventief willen investeren in de duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van haar personeel en management aan de hand van onze vitaliteit programma.

Vitaliteitvoorbedrijven