fbpx

Ontmoet de

Vitaliteit

experts

De auteurs van De Vitaliteitrevolutie zijn vitaliteitexperts Daniel Krikke en Bas Snippert van het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit. Zij combineren de nieuwste wetenschap van vitaliteit met jarenlange praktijkervaring in het helpen van organisaties. Ontdek hoe jij zelf ook met de Zeven Pijlers voor Vitaliteit je eigen vitaliteit kan uitbouwen. Daniel en Bas hebben honderden werknemers geholpen hieraan te werken, ook bij organisaties waar de werkdruk hoog is. Investeren in vitaliteit kan elke dag, met kleine stappen, wat je werkstress verlaagt en werkgeluk verhoogt.

Daniel En Bas

Bas Snippert

Bas Snippert, MSc (1990) is vitaliteitexpert, coach en trainer bij het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit (NEV). Vanuit de positieve psychologie, neurobiologie en systeemwetenschap ontwikkelt Bas vitaliteitprogramma’s voor studerend- en werkzaam Nederland. In de afgelopen 10 jaar heeft Bas zijn expertise opgebouwd tijdens academische opleidingen, mentorschap van internationale experts en doorlopende persoonlijke ontwikkeling. Zijn persoonlijke missie is om menselijke systemen te helpen zichzelf te organiseren richting meer verbinding, veerkracht en vitaliteit. Dit brengt hij in de praktijk door het ontwikkelen en geven van trainingen en coaching voor de meest innovatieve organisaties in Nederland.

‘’In elk mens schuilt een natuurlijke beweging richting meer vitaliteit. Met De Vitaliteitrevolutie leer je deze beweging in jezelf te vinden, volgen en versterken’’.

Daniel Krikke

Daniël Krikke (1989) is oprichter van het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit (NEV) en gespecialiseerd in organisatievitaliteit. Vanuit het NEV ondersteunt Daniel organisaties en bedrijven grip te krijgen op de oorzaken van verzuim, verloop en werkdruk om vervolgens resultaatgerichte investeringen te doen in vitaliteit. Daniel heeft zich met het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit gestort op de stress en burn-out epidemie om samen met zijn team Nederland stressbestendig en vitaal te maken. Daniel maakt ook sociaal geëngageerde films en theaterproducties waaronder het theatersucces De Gevangenis Monologen met Herman Koch en Birgit Schuurman en zijn nieuwste film Scared Of Revolution die in wereldpremière ging tijdens het Internationaal Documentaire Festival Amsterdam (IDFA).

‘’Met de Vitaliteitrevolutie bieden we iedere Nederlander toegang tot dé kennis om vitaal en veerkrachtig te worden’’.

Over het NEV

Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit levert een ruim scala aan integrale en data gedreven HR oplossingen om verzuim tegen te gaan en personeel duurzaam inzetbaar te houden. Volledig preventief, omdat voorkomen beter én goedkoper is dan genezen. Bekijk de website van het NEV voor meer informatie over HR analytics, integraal vitaliteitsbeleid en interventies zoals de Zeven Pijlers voor Vitaliteit.

HR