fbpx

De Vitaliteit

Revolutie

Voor Ouders

Hoe werk je toe naar jouw Vitale Zelf? En hoe zorg je dat je zo niet alleen zelf vitaal blijft, maar ook mensen om je heen kan helpen? Om vitaliteit te bevorderen en stress te verminderen is echte verandering nodig, die voorbij symptomatische oplossingen gaat. Met dit boek gaan we voorbij stressmanagement of zelfs veerkracht. We werken namelijk richting een opwaartse spiraal van vitaliteit. Dat betekent dat je jouw capaciteiten steeds verder uitbouwt, zodat je klaar bent voor de uitdagingen die op je pad komen en hier van groeit.

En wanneer jij steeds meer leeft vanuit je Vitale Zelf, kun je mensen om je heen ook helpen dit te bereiken. Want een van de mooiste kwaliteiten van vitaliteit is de impact die je als vitaal mens maakt op je omgeving. Een vitaal mens vitaliseert. En daarom begint de verandering hier, bij jou, met De Vitaliteitrevolutie.

Of bezoek je favoriete webshop of lokale boekhandel.

DeVitaliteitrevolutieCover Cropped
Wetenschap Home Circle Copy

Wat kan jij uit dit boek halen?

Het balanceren van werk en privé. Na een lange werkdag je (kleine) kinderen ‘draaiende’ houden met jouw overgebleven energie. Voldoende tijd vinden voor jezelf is zeker voor ouders vaak een hele uitdaging in deze drukke tijd. Het boek gaat je hierbij helpen met kleine, simpele tips en oefeningen die je elke dag kan inzetten voor meer balans. Zonder dat je je hele leven hoeft om te gooien kun je stapsgewijs jezelf ook wat meer prioriteit gaan geven en op een prettige manier in je eigen vitaliteit investeren. Daarnaast biedt het boek handvatten om je kind(eren) te helpen reguleren, omdat de tips en tools breed inzetbaar zijn. En zo ben je tegelijkertijd een rolmodel op het gebied van vitaliteit, waardoor kinderen zelf ook veel makkelijker vitaal en veerkrachtig blijven: want goed voorbeeld doet volgen!

Hoe kan dit boek bijdrage aan meer vitaliteit?

Het boek staat bomvol eenvoudige oefeningen, tips en reflectievragen die bijdrage aan het bevorderen van persoonlijke vitaliteit. Je leert hoe je het zelfregulerende vermogen van je lichaam en geest kan trainen, zodat je steeds meer veerkracht, vitaliteit en plezier ervaart in het leven. In het boek leer je handige manieren om dit tijdens je dag te oefenen, vooral ook als je stress ervaart. Zelfs een minuutje per keer is al een goed begin, omdat het voorkomt dat je doordendert en onbewust de stress van je dag opstapelt.

Vitale Zone Vierkant Copy Scaled
Home Waarom 1024x1024

Voor wie is het boek?

Het boek is voor iedereen die klaar is om op zoek te gaan naar hun meest veerkrachtige, verbonden en Vitale Zelf. Oftewel: voor iedereen die wil leren hoe ze zowel zichzelf als anderen vitaliseren.

Krijg een gratis fragment!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DeVitaliteitrevolutieCover Cropped