De Vitaliteit

Revolutie

Voor Ondernemers

Hoe werk je toe naar jouw Vitale Zelf? En hoe zorg je dat je zo niet alleen zelf vitaal blijft, maar ook mensen om je heen kan helpen? Om vitaliteit te bevorderen en stress te verminderen is echte verandering nodig, die voorbij symptomatische oplossingen gaat. Met dit boek gaan we voorbij stressmanagement of zelfs veerkracht. We werken namelijk richting een opwaartse spiraal van vitaliteit. Dat betekent dat je jouw capaciteiten steeds verder uitbouwt, zodat je klaar bent voor de uitdagingen die op je pad komen en hier van groeit.

En wanneer jij steeds meer leeft vanuit je Vitale Zelf, kun je mensen om je heen ook helpen dit te bereiken. Want een van de mooiste kwaliteiten van vitaliteit is de impact die je als vitaal mens maakt op je omgeving. Een vitaal mens vitaliseert. En daarom begint de verandering hier, bij jou, met De Vitaliteitrevolutie.

DeVitaliteitrevolutieCover Cropped
Wetenschap Home Circle Copy

Wat kan jij uit dit boek halen?

Als ondernemer krijg je dagelijks te maken met stressvolle situaties. Te weinig klanten of juist te veel. Te weinig uren in een dag, klanten die niet of te laat betalen, om maar enkele typische stressbronnen te noemen. Als ondernemer met personeel heb je ook nog eens een gevoel van verantwoordelijkheid over je mensen, die je ook graag fit en vitaal ziet werken. Het is daarom belangrijk aan je eigen vitaliteit te blijven werken, want als jij vitaal bent en blijft heeft dit indirect ook invloed op de mensen om je heen. En je haalt ook nog eens handige tips uit het boek die je kan gebruiken voor gesprekken met je teams over vitaliteit, veerkracht en welzijn. Maak prioriteit van vitaliteit en zorg dat je de belangrijkste uitdagingen van morgen vitaal en veerkrachtig aan kan gaan!

Hoe kan dit boek bijdrage aan meer vitaliteit?

Het boek staat bomvol eenvoudige oefeningen, tips en reflectievragen die bijdrage aan het bevorderen van persoonlijke vitaliteit. Je leert hoe je het zelfregulerende vermogen van je lichaam en geest kan trainen, zodat je steeds meer veerkracht, vitaliteit en plezier ervaart in het leven. In het boek leer je handige manieren om dit tijdens je dag te oefenen, vooral ook als je stress ervaart. Zelfs een minuutje per keer is al een goed begin, omdat het voorkomt dat je doordendert en onbewust de stress van je dag opstapelt.

Vitale Zone Vierkant Copy Scaled
Home Waarom

Voor wie is het boek?

Het boek is voor iedereen die klaar is om op zoek te gaan naar hun meest veerkrachtige, verbonden en Vitale Zelf. Oftewel: voor iedereen die wil leren hoe ze zowel zichzelf als anderen vitaliseren.

Krijg een gratis fragment!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DeVitaliteitrevolutieCover Cropped