fbpx
Masterclass Bedrijven

Online Vitaliteitmasterclass over organisatievitaliteit

Ben jij er klaar voor om vitaliteit binnen jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen? Wil je weten wat de volgende stap is na duurzame inzetbaarheid? En wil je weten hoe je dit allemaal kan onderbouwen voor draagvlak onder leidinggevenden en directies?

Kom dan naar deze masterclass die uniek is in Nederland, waar je leert hoe je systemisch kan kijken naar vitaliteit en aan de hand van een slimme HR analyse de stressoren en hulpbronnen binnen jouw organisatie kan achterhalen. Zo kun je vervolgens resultaatgericht aan de slag met wetenschappelijk onderbouwde interventies die écht resultaat opleveren.

Doe mee met een unieke online masterclass over vitaliteit

HR analytics voor vitaliteit

Hoge verzuimcijfers door stress en burn-out zijn eerder de regel dan  uitzondering binnen organisaties. Stress herkennen en verminderen is waardevol, maar helaas vaak reactief. Hoe krijg je dan wel écht grip hierop? Door de oorzaken te vinden van werkbeleving en organisatorisch gedrag, zodat resultaatgerichte investeringen in vitaliteit en duurzame inzetbaarheid mogelijk worden. Ontdek tijdens deze masterclass hoe je met HR analytics software stressoren en hulpbronnen binnen jouw organisatie in kaart kan brengen om zo resultaatgericht te investeren in vitaliteit.

Integraal vitaliteitbeleid

Hoe ondersteun je medewerkers om fit, vitaal en stressbestendig te worden?  Hoe ontwikkel je vanuit je rol als HR een integrale kijk op vitaliteit en duurzame inzetbaarheid? Tijdens onze masterclass krijg je een inspirerend, up-to-date en wetenschappelijk onderbouwd inzicht in de nieuwste methodieken achter verzuimreductie en het bevorderen van vitaliteit binnen organisaties. Daarnaast leren wij jou hoe je als HR professional preventief en integraal kunt investeren in mens, management en cultuur en hoe dit kan leiden tot duurzame verzuimreductie en cultuurverandering.

Gedragsactivatie personeel

Een goed vitaliteitsbeleid en resultaatgerichte interventies vallen of staan met de vertaalslag naar daadwerkelijk gedrag. Wat is er nodig voor mensen om écht in actie te komen? Hoe komt positief gedrag tot stand? En aan welke ‘knoppen’ kun je als HR professional draaien? In deze masterclass wordt je bekend met een uniek gedragsmodel vanuit Stanford University, waarmee gedragsverandering wetenschappelijk en toch laagdrempelig inzichtelijk wordt gemaakt. Je leert met welke beperkingen je te maken krijgt als het gaat om motivatie en waar je beter op kan focussen voor duurzame verandering.

Wat leer je tijdens de masterclass?