fbpx

De Vitaliteit

Revolutie

Voor Coaches

Hoe werk je toe naar jouw Vitale Zelf? En hoe zorg je dat je zo niet alleen zelf vitaal blijft, maar ook mensen om je heen kan helpen? Om vitaliteit te bevorderen en stress te verminderen is echte verandering nodig, die voorbij symptomatische oplossingen gaat. Met dit boek gaan we voorbij stressmanagement of zelfs veerkracht. We werken namelijk richting een opwaartse spiraal van vitaliteit. Dat betekent dat je jouw capaciteiten steeds verder uitbouwt, zodat je klaar bent voor de uitdagingen die op je pad komen en hier van groeit.

En wanneer jij steeds meer leeft vanuit je Vitale Zelf, kun je mensen om je heen ook helpen dit te bereiken. Want een van de mooiste kwaliteiten van vitaliteit is de impact die je als vitaal mens maakt op je omgeving. Een vitaal mens vitaliseert. En daarom begint de verandering hier, bij jou, met De Vitaliteitrevolutie.

Of bezoek je favoriete webshop of lokale boekhandel.

DeVitaliteitrevolutieCover Cropped
Wetenschap Home Circle Copy

Wat kan jij uit dit boek halen?

Als coach, counselor of therapeut heb je te maken met coachees of cliënten met uiteenlopende vraagstukken. Stress en burn-out zijn daar tegenwoordig een groot onderdeel van. Maar ook clienten die komen voor persoonlijke groei willen weten hoe ze vitaler door het leven kunnen gaan, om er meer uit te halen voor zichzelf en hum omgeving. Daarom wil je handvatten bieden aan cliënten om hun persoonlijke vitaliteit te bevorderen, op een stapsgewijze manier. In het boek krijg je als coach de nieuwste inzichten op het gebied van vitaliteit, geïllustreerd met waardevolle modellen die je kan vertalen naar je praktijk. En de tools helpen jou zelf ook om te voorkomen dat je ‘compassion fatigue’ oploopt als helper van anderen. Help daarom niet alleen je cliënten, maar ook jezelf door een expert in vitaliteit te worden!

Hoe kan dit boek bijdrage aan meer vitaliteit?

Het boek staat bomvol eenvoudige oefeningen, tips en reflectievragen die bijdrage aan het bevorderen van persoonlijke vitaliteit en die vitaliteit van je cliënten. Je leert hoe je het zelfregulerende vermogen van je lichaam en geest kan trainen, wat helpt om steeds meer veerkracht, vitaliteit en plezier te ervaren in het leven. In het boek leer je handige manieren om dit tijdens je dag te oefenen, als je zelf even stress ervaart maar natuurlijk ook om mee te geven aan je cliënten.

Vitale Zone Vierkant Copy Scaled
Home Waarom 1024x1024

Voor wie is het boek?

Het boek is voor iedereen die klaar is om op zoek te gaan naar hun meest veerkrachtige, verbonden en Vitale Zelf. Oftewel: voor iedereen die wil leren hoe ze zowel zichzelf als anderen vitaliseren.

Krijg een gratis fragment!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DeVitaliteitrevolutieCover Cropped