fbpx

Ontmoet de vitaliteitexperts

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam aliquet sem a egestas finibus. Vivamus ac dictum arcu. Curabitur nisi mi, finibus quis nisi in, dapibus venenatis erat. Pellentesque vulputate, augue nec condimentum feugiat, lectus odio volutpat mi, id interdum sapien mauris a sapien.

Blankbook0734 Clipart Library Public Domain 1 Scaled

Bas Snippert

Bas Snippert, MSc (1990) is vitaliteitexpert, coach en trainer bij het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit (NEV). Vanuit de positieve psychologie, neurobiologie en systeemwetenschap ontwikkelt Bas vitaliteitprogramma’s voor studerend- en werkzaam Nederland. In de afgelopen 10 jaar heeft Bas zijn expertise opgebouwd tijdens academische opleidingen, mentorschap van internationale experts en doorlopende persoonlijke ontwikkeling. Zijn persoonlijke missie is om menselijke systemen te helpen zichzelf te organiseren richting meer verbinding, veerkracht en vitaliteit. Dit brengt hij in de praktijk door het ontwikkelen en geven van trainingen en coaching voor de meest innovatieve organisaties in Nederland.

‘’In elk mens schuilt een natuurlijke beweging richting meer vitaliteit. Met De Vitaliteitrevolutie leer je deze beweging in jezelf te vinden, volgen en versterken’’.

Daniel Krikke

Daniël Krikke (1989) is oprichter van het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit (NEV) en gespecialiseerd in organisatievitaliteit. Vanuit het NEV ondersteunt Daniel organisaties en bedrijven grip te krijgen op de oorzaken van verzuim, verloop en werkdruk om vervolgens resultaatgerichte investeringen te doen in vitaliteit. Daniel heeft zich met het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit gestort op de stress en burn-out epidemie om samen met zijn team Nederland stressbestendig en vitaal te maken. Daniel maakt ook sociaal geëngageerde films en theaterproducties waaronder het theatersucces De Gevangenis Monologen met Herman Koch en Birgit Schuurman en zijn nieuwste film Scared Of Revolution die in wereldpremière ging tijdens het Internationaal Documentaire Festival Amsterdam (IDFA).

‘’Met de Vitaliteitrevolutie bieden we iedere Nederlander toegang tot dé kennis om vitaal en veerkrachtig te worden’’.